Help?-Hulp!-Hart

In opbouw : nieuwe interactieve sociale media app :
 
Help ? - Hulp ! - Hart
 
Facebook vraagt : “Wat ben je aan het doen ?”. Twitter vraagt : “Wat houdt je bezig ?”. HHH (Help ? - Hulp ! - Hart) vraagt :
 
“Wat kan ik voor je dóen ?” 
 
Via deze app kan een aanvrager een oproep posten voor zichzelf of voor iemand anders :
- Wat kunnen we voor jou doen ?
- Waarmee zouden we jou blij kunnen maken of plezier doen ?
- Wat kunnen we voor jou betekenen ?
- Waarmee kunnen we jou helpen of gelukkig maken ?
- Wat maakt jou droevig, ongelukkig ?
- Zit je met een ergernis, ongenoegen, probleem,… dat kan opgelost worden ?
 
De geposte aanvraag (INPUT) worden discreet gepubliceerd als oproep en kan door iedereen bekeken worden en dan kan er op gereageerd worden met een reactie of aanbod.
Als je een oproep leest die jij wil beantwoorden, waarmee jij kan helpen, waar jij een oplossing voor hebt, die jij wil helpen realiseren, waar jij iets kan voor doen of betekenen,… dan kan jij daar op ingaan en een voorstel of aanbod doen. Je neemt contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en…
 
HartLand coördineert en realiseert !
 
En brengt ‘vraag en antwoord’, ‘oproep en aanbod’, ‘probleem en oplossing’, ‘actie en reactie’, ‘geven en krijgen’, ‘ergernis en opluchting’, input en output,… samen en probeert zoveel mogelijk anderen blij te maken, plezier te doen, gelukkig te maken,…
 
Want iemand ànders
 
blij maken en plezier doen
 
daar is het écht om te doen !
 
Professor WijsHart – www.HartLand.be – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.